Proteinowy budyń konopny z nasionami konopi


czekoladowo-konopna-owsianka-przepis-z-nasionami-konopi

Składniki:
• ½ szklanki organicznego jogurtu greckiego
• 3 łyżki konopnego proszku białkowego o smaku czekoladowym
• 2 łyżki niesłodzonego musu jabłkowego (lub połowa puree z banana)
• 2 łyżki niesłodzonego mleka migdałowego
• 2 łyżki masła orzechowego
• ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii
• stevia do smaku (opcjonalnie)
• sól do smaku (zwłaszcza jeżeli masło orzechowe jej nie zawiera)
• 1 łyżeczka łuskanych nasion konopi

1. Podgrzej masło orzechowe w małym garnku lub bezpiecznym naczyniu w kuchence mikrofalowej (przez 20 sekund) aż zmięknie, ponieważ to ułatwi mieszanie.
2. Tymczasem umieść wszystkie inne składniki (z wyjątkiem łuskanych nasion konopi) w misce i wymieszaj.
3. Dodaj masło orzechowe, ubij, spróbuj – dostosuj cukier lub sól odpowiednio.
4. Przełóż do gotowych naczyń i umieść w lodówce na co najmniej 30 minut.
5. Po schłodzeniu posyp łuskanymi nasionami konopi.

nasiona marihuany, nasiona konopi, sklep

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


olej cbd, konopny, cbd, thc