Chcesz osłodzić trochę swój napój, ale również chcesz mu dodać trochę kopa? Dodawanie THC do miodu i prostych syropów cukrowych jest tak samo łatwe jak robienie herbaty. Bardzo woooolno parzonej herbaty.
Miód
1. Na każdą uncję marihuany użyj 5 funtów miodu.
2. Po dekarboksylacji marihuany, zmiel ją na proszek.
3. Wlej miód do garnka i podgrzewaj na najmniejszym ogniu.
4. Umieść marihuanę w gazie i zwiąż mocno na supeł.
5. Umieść gazę z marihuaną w miodzie, tak aby cała marihuana została pokryta miodem.
6. Gotuj od 4 do 6 godzin. Sprawdzaj co jakiś czas, upewniając się że nie gotuje się zbyt długo. Dopóki będziesz utrzymywać niską temperaturę, możesz gotować miód nawet przez 24 godziny, aby uzyskać jak najwięcej THC w mieszance.
7. Gdy już będziesz zadowolony z rezultatu, zdejmij miód z ognia, wyjmij gazę z marihuanę i zalej schłodzonym miodem przygotowane wcześniej słoiki.