Składniki na 16 kwadratów:
1 1/2 szklanki kokosa
1 szklanka masła migdałowego
1 szklanka łuskanych nasion konopi
1/3 szklanki syropu klonowego
1 łyżeczka cynamonu
1/4 szklanki rodzynek
1/5 szklanki czekolady
1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni.
2. Rozłóż kokos na blaszce i piecz przez 5 – 10 minut lub do momentu aż będzie rumiany.
3. Kiedy kokos się piecze, możesz wymieszać pozostałe składniki w misce.
4. Do miski dodaj upieczonego kokosa, dobrze wymieszaj.
5. Wyłóż blaszkę pergaminem do pieczenia, a następnie umieść na niej przygotowaną mieszankę.
6. Umieść blaszkę w lodówce na co najmniej 3 godziny (możesz to również zrobić w ciągu nocy).
7. Pokrój na 16 kwadratów.
8. Smacznego.