nasiona marihuany oraz konopi indyjskich w wersjach feminizowanych automatic

Pyszne i syte Cannaburgery

Pyszne i syte Cannaburgery, THCLand.pl

Co prawda już końcówka sezonu grillowania, ale dzięki temu przepisowi przeniesiesz się dosłownie na nowy poziom, dodając trochę więcej 'miłości’ do swoich zwykłych hamburgerów z grilla.

Tak więc, jeśli siedzisz w domu i zastanawiasz się co masz zamiar zrobić z mieloną wołowiną z zamrażalnika, a do tego masz zapas suszonej marihuany – musisz wypróbować ten przepis.

Składniki:
350 gramów wołowiny
0.7-1 g marihuany, sproszkowanej i zmielonej na proszek
sól i pieprz (lub inne ulubione przyprawy)

Zrobienie hamburgerów jest naprawdę prostym zadaniem, jedynym czynnikiem na który musisz zwrócić mocniej uwagę jest upewnienie się, że marihuana będzie rozprowadzona w mięsie równomiernie.

1. Oderwij kawałek mięsa, zrób z niego placek spłaszczając równomiernie.
2. Na całej powierzchni mięsa rozsyp proszek z marihuany, a następnie zamknij placek tworząc kulkę, rozrabiając ją dokładnie dłońmi w celu równomiernego rozprowadzenia marihuany.
3. Kształt ostateczny jest całkowicie dowolny, jednak sugerujemy standardowy 'kotlet’.
4. Przypraw gotowe burgery pieprzem, solą, czosnkiem, a także wszelkimi innymi ulubionymi przyprawami.
5. Rozgrzej grill i smaż kotlety przez 5-6 minut z każdej strony.
6. Umieść kotlety w bułce wraz z ulubionymi dodatkami – sałata, pomidor, ser, ogórek, pikle, cebulka, ketchup, musztarda.
7. Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *


Copyright © THCLand.pl - Czyli informacje na temat marihuany, konopi, cannabis.