sklep z nasionami marihuany xxl, thc-thc.com

Batony o smaku konopi i espresso

Składniki na spód:

1/2 szklanki orzechów pekan
1/2 szklanki łuskanych nasion konopi
1 szklanka mąki migdałowej
4 łyżki kakao w proszku
1 łyżka miodu
6 łyżek roztopionego oleju kokosowego

Składniki na czekoladową warstwę:

1 puszka mleka kokosowego
2 łyżki stołowe miodu
1/4 szklanki czekolady (plus dodatkowa na dekorację)
1 łyżeczka proszku espresso
szczypta soli

Spód:

1. Rozgrzej piekarnik do 180°C.
2. Wyłóż blaszkę papierem pergaminowym.
3. Umieść wszystkie składniki na spód w misce i dobrze wymieszaj.
4. Przenieś mieszankę na blaszkę tak, aby była równomiernie rozłożona.
5. Piecz przez około 10 minut.
6. Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostudzenia.

Warstwa czekoladowa:

1. W średniej wielkości garnku umieść miód i mleko kokosowe.
2. Doprowadź do wrzenia.
3. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanka zredukuje objętość o około połowę.
4. Mieszaj od czasu do czasu, aby nie przypalić mleka.
5. Roztop czekoladę w kąpieli wodnej.
6. Dodaj roztopioną czekoladę do mieszanki mleka i miodu i wymieszaj.
7. Dodaj proszek espresso i sól.
8. Rozprowadź równomiernie warstwę czekoladową na spodzie.
9. Umieść w piekarniku i piecz przez 20 minut.
10. Wyjmij z piekarnika i posyp dodatkowymi płatkami czekoladowymi.
11. Ostudź i potnij na kwadraty.
12. Smacznego.

sklep nasiona marihuany, konopi, cannabis, ganji, skunka, ak 47, thc

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


Copyright © THCLand.pl - Czyli informacje na temat marihuany, konopi, cannabis.